Tutorial Koninklijk Klamboe

 
 
Ja! Het Koninklijke Klamboe is binnen! Maar hoe monteer je het? Geen zorgen, in deze video laten we het je zien hoe monteer je dit prachtige klamboe in je kinderkamer en hoe laat je het er mooi en koninklijk uitzien. Geen tijd om de video te bekijken? Lees de onderstaande instructies:
 
  1. De kroon heeft aan de ene kant een gaatje en aan de andere kant een stuk dat uitsteekt. Steek het stuk dat uitsteekt door het gaatje aan de andere kant.
  2. De ring wordt gevouwen en bij elkaar gehouden door twee tie-wraps. Knip de tie-wraps door en vouw de ring open.
  3. Pak het net vast en houd het vast aan de twee lange linten aan de bovenkant. Keer het net binnenstebuiten. Je ziet een dikker deel op het net. Op dit dikkere deel vind je linten. Bind al deze linten om de ring. Keer het net weer binnenstebuiten.
  4. Plaats de kroon over de linten.
  5. Toepassing: Steek de haak door het gat in de schijf, draai hem 90 graden en trek hem terug. Optioneel: boor gaten in het plafond, meet met de schijf de juiste afstand tussen de gaten, plaats pluggen in het plafond.
  6. Verwijder de bovenste laag van de sticker en plak de sticker op de bovenkant van de schijf - vermijd de gaatjes - & druk stevig aan. Verwijder de bovenste laag van de sticker en plak de schijf op het plafond - als je gaten in het plafond hebt geboord, zorg er dan voor dat je de schijf correct op het plafond plaatst door de gaten van de schijf recht onder de gaten van het plafond te plaatsen en schroef de schroeven in de pluggen -.
  7. Druk hard op de schijf om ervoor te zorgen dat de schijf aan het plafond blijft zitten.
  8. Hang het muskietennet aan de haak.
  9. Gebruik de meegeleverde linten om delen van de klamboe aan elkaar te binden om een ​​opening te creëren.
  10. Versier het muskietennet met de sterren - gebruik de linten op de ring en aan de zijkanten van het net om ze te bevestigen -.
Je Royal Muskietennet is klaar!
 
Denk je dat dit nuttig was en heb je? like de video? Klik op het hart!
Denk je dat er iets niet duidelijk is of nog ontbreekt? Laat hieronder een reactie achter.
 
Ook leuk te combineren met onze mooie witte ooievaar!