Op zoek naar een relatiegeschenk voor een zwangere collega of een geboorte?

We helpen je graag verder!
Wij leveren verzendklare cadeaupakketten en helpen je graag met advies voor het juiste cadeau. Al onze artikelen in onze webshop kunnen ook worden cadeau gedaan met een gepersonaliseerde kaart met uw tekst erop, we kunnen de persoonlijke tekst bedrukken of zelfs met de hand schrijven om uw cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken.
 
Dus, is uw collega zwanger of is uw collega net bevallen? En ben je op zoek naar een mooi, leuk, uniek kraamcadeau voor een mooie prijs binnen je budget?
Neem contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat jij jouw perfecte cadeau vindt! Om de zwangerschap of kraamperiode nog specialer te maken.
 
Bent u op zoek naar een groot aantal giftboxes of voor een vaste afspraak voor cadeautjes bij elke zwangerschap of bevalling binnen uw bedrijf of organisatie?
Wat leuk! Neem even contact met ons op en wij maken een op maat gemaakt assortiment (of geschenkdoos) voor een mooie prijs binnen uw budget!
 
Zou jij like om iets aan je cadeau toe te voegen, zoals een kaartje met je logo erop, of een aanpassing aan een giftbox?
Geen probleem, laat het ons weten en we zoeken samen naar de perfecte oplossing!
 
Service van A tot Z!
Bent u op zoek naar een relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op en wij maken een plan op maat en zorgen dat alles helemaal geregeld is.
Met GRATIS verzending binnen Nederland en alle bestellingen voor 2 uur, worden dezelfde dag verzonden (binnen NL)!
 
  Giftboxes Business
 
Zou jij like om met ons in contact te komen?
Klik gewoon op het chat-icoon in de rechterbenedenhoek of stuur een e-mail naar contactlikebobby@gmail.com.
Spreek je snel weer!