Veilig & goedgekeurd speelgoed

U wilt waarschijnlijk het veiligste speelgoed voor uw kinderen, dat voldoet aan alle regels en voorschriften in de EU. Dat willen wij ook! Daarom zijn alle artikelen in onze webshop gecontroleerd op de benodigde certificaten en keuringen die nodig zijn voor de verkoop van producten in Nederland en de rest van de EU.
 
Bijvoorbeeld al ons speelgoed heeft een CE-certificaat, wat staat voor Conformité Européenne. De CE-markering geeft aan dat het artikel voldoet aan alle eisen die de Europese Unie stelt aan productgroepen, waaronder speelgoed.
 
Ook zorgen wij ervoor dat ons eetgerei - zoals schalen, borden, kopjes en bestek - BPA-vrij, PVC-vrij en ftalaatvrij. Dit maakt het super geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ook ons ​​eetgerei voldoet aan de NEN-EN 71 1,2 & 3 regels. Dit zijn normen en richtlijnen die door de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) zijn opgesteld over onder meer de samenstelling van de materialen.
 
Nu denk je waarschijnlijk: "wauw, al die ingewikkelde normen en regels!". Maak je geen zorgen, wij zorgen ervoor dat alles in onze webshop aan de juiste voorschriften, regels en richtlijnen voldoet, zodat u zorgeloos kunt beginnen met winkelen in onze veilige artikelen in onze webshop!